"Frumoasa și bestia", în premieră, pe scena Teatrului "Oleg Danovski"

353

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța îi așteaptă pe constănțeni duminică, 10 iunie, la premiera spectacolului de balet "Frumoasa și bestia". 


Proiectul artistic este realizat în regia lui Horațiu Cherecheș, iar coregrafia, libretul și light-design-ul sunt semnate tot de acesta, în timp ce scenografia este asigurată de Natalia Kornilova, iar asistent de coregrafie este Monica Cherecheș. Soliști sunt Irina Ganea Mihaiu, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Shigeyuki Kondo, Mizuki Kubota, Ryan Brown, Mayu Takahashi, Yuria Soeta, Iguacel Sanchez, Renata Soares, Keito Shimomura, Daia Kashiwaba, Mihai Pâslaru. 


Spectacolul începe la ora 19, iar biletele pot fi procurate în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, și sâmbătă și duminică, între orele 18.00 și 19.00. 


Rezervări telefonice pot fi făcute la numerele 0723/882.987 sau 0241/481.460, doar în timpul programului de lucru. Agenția de bilete se află în incinta Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", intrarea dinspre parc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5274 secunde