Foști dascăli ai Școlii nr. 12 "Hașdeu" își dau întâlnire, la ceas aniversar

308
Foști dascăli ai Școlii nr. 12

Articole de la același autor

Astăzi, Școala Gimnazială nr. 12 "B.P. Hașdeu" din Constanța îmbracă haine de sărbătoare pentru a-și omagia patronul spiritual.

"Evenimentul se dorește a fi o celebrare a valorilor și a reușitelor școlii de ieri și de azi într-un cadru festiv, în care toți elevii să se exprime, să comunice, să relaționeze, să se identifice cu școala în vederea dezvoltării sentimentului de apartenență la aceasta", afirmă directorul prof. Adelina Oșca.

O serie de manifestări au fost pregătite cu prilejul acestei aniversări la care vor lua parte elevii, părinții, cadrele didactice, precum și invitați speciali: colaboratori și foști dascăli ai școlii. De altfel, la ora 12, va avea loc un moment festiv "In Memoriam Bogdan Petriceicu Hașdeu", urmat de o întâlnire cu invitații speciali, foști dascăli ai școlii, care au făcut din meseria de profesor apostolat, sugestiv intitulată "Arc peste timp".

Dintre activitățile pregătite la nivelul ciclului primar amintim: ateliere de creație și de lucru/concurs; "Vine, vine primăvara pe aleea Domnului Hașdeu!"; "B.P. Hașdeu, redescoperit prin desene"; "La mulți ani, școală dragă!"; "Școala mea ca o grădină"; "Școală, educație, succes!"; "Pe aleea Domnului Hașdeu" - concurs de creație plasticălimba și literatura română.

Colegii lor mai mari, de la gimnaziu, s-au pregătit și ei: "Pe aleea Domnului Hașdeu" - concurs de creație plasticălimba și literatura română; "România - locuri, oameni, fapte creștine" - concurs tematic de cultură generală; "Puzzle Quest" - concurs de cultură generală și îndemânare, dar și competiții sportive. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9543 secunde