Foarte important pentru elevi: când se dau simulările

187
Foarte important pentru elevi: când se dau simulările - foarteimportant-1453141204.jpg

Articole de la același autor

Ieri, Ministerul Educației a dat publicității calendarul simulărilor pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat. 


Așadar, elevii claselor a VIII-a vor exersa emoțiile admiterii prima dată pe 22 fe-bruarie, o dată cu susținerea probei la Limba și literatura română, urmată de proba la Matematică, pe 23 februarie. Pe 4 martie vor fi afișate rezultatele simulării, potrivit calendarului stabilit prin ordin de ministru. 


Simularea examenului de Bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a va începe pe 7 martie cu proba la Română. Pe 9 martie va avea loc simularea probei obligatorii a profilului, iar pe 10 martie - proba la alegere a profilului și specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a). Rezultatele simulării Bacalaureatului vor fi afișate pe 8 martie. 


Elevii claselor a XI-a care vor susține simularea Bacalaureatului vor participa la probe scrise la Limba și literatura română, Matematică și Istorie. 


La rândul lor, elevii claselor a XII-a vor susține probele scrise la Limba și literatura română, Matematică sau Istorie și Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Logică, Argumentare și Comunicare, Psihologie, Economie, Sociologie sau Filo-sofie, în funcție de profil sau specializare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.571 secunde