Finalul de sezon se anunță plin de surprize la Jupiter

137
Finalul de sezon se anunță  plin de surprize la Jupiter - finaldesezon-1472566729.jpg

Articole de la același autor

Astă-seară, este programat, la Teatrul de vară din Jupiter, un concert de zile mari ce reunește trei mari trupe ale momentului: Gașca de Acasă, Pact by Leo Iorga & Adrian Ordean și Trupa Coco.

Gașca de Acasă, o formație cu is-torie și tradiție pe scenele băimărene, reînființată cu activitate constantă din 2011, în Baia Mare. După colaborări avute în anii 2000 - 2010 cu Paula Seling, Narcisa Suciu, Mircea Rusu, AMI, au hotărât că a venit momentul să se facă remarcați prin stilul și energia pozitivă pe care o emană. În acest moment formația are șase membri: Andreea Carmen Podina (voce), Patriciu Pop (voce, clape), Voicu Stoian (chitară, backing vocals), Pefi Pop (tobe) și Puiu Solobot (chitară bas).

După 18 ani de la plecarea din Trupa Compact, două legende ale muzicii rock - Leo Iorga, solist vocal, și Adrian Ordean, compozitor -, alături de Lake, Alex, Răzvan și Codruț formează trupa Pact! Deși de află în perioada de recuperare, după mai multe operații complexe, Leo Iorga se afla alături de colegii lui.

Adrian Coco Tinca s-a decis să-și înființeze la Brașov formația de muzică rock "Trupa Coco" alături de Robert Risteiu (tobe), Gabriel Voicu (chitară solo) și Monel Puia (keybord).

Prețul unui bilet este de 30 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9285 secunde