Filmul "Wonder Woman", interzis pe marile ecrane. Iată care este motivul

307
Filmul

Articole recomandate

Superproducția americană "Wonder Woman" a primit interdicție de difuzare în Liban, au anunțat miercuri autoritățile din această țară, potrivit DPA.


Motivul pentru care filmul acesta este interzis în Liban este dat de faptul că actrița distribuită în rolul principal, Gal Gadot, este israeliancă.


O campanie anti-Israel desfășurată recent în Liban a salutat decizia Ministerului de Interne de a interzice filmul în cinematografele din această țară.


"Felicitări Libanului, Palestinei. Felicitări pentru rezistență", a scris Samah Idriss, fondatoare a Campaniei de boicotare a susținătorilor Israelului în Liban, pe pagina sa de Facebook.


Actrița din rolul principal, care a câștigat titlul de Miss Israel în 2004 înainte de a începe să joace în filme, a efectuat doi ani de serviciu militar obligatoriu în armata israeliană.


Libanul este oficial în stare de război cu Israelul și a boicotat produsele israeliene timp de decenii. De asemenea, libanezii nu pot călători în Israel și nu pot avea contacte cu cetățenii israelieni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7558 secunde