Filme de animație pentru copii, la Cinema Cityplex Tomis Mall

414
Filme de animație pentru copii,  la Cinema Cityplex  Tomis Mall - filmecopii-1530198051.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Cinema Cityplex Tomis Mall s-au gândit să organizeze, în această vară, în zilele de vineri, de la ora 14.00, "Cinemateca copiilor". În cadrul acestui program, vor fi proiectate o serie de animații pentru copiii cu vârsta sub șapte ani, atât dublate, cât și subtitrate.

În același timp, vor putea fi vizionate filme pentru copii și adolescenți, dar și pentru părinții acestora. Astfel, cei mai mici spectatori vor avea prilejul de a cunoaște sau de a revedea personaje îndrăgite precum Jim Button, în "Jim Button și mecanicul de locomotivă", Mavis și Dracula, în "Hotel Transilvania 3: Monștrii în Vacanță", familia favorită în "Incredibilii 2", Winnie de Pluș în "Christopher Robin și Winnie de Pluș" și multe alte personaje noi din animații lansate în premieră, în perioada iunie-septembrie.

Prețul biletului de intrare este de 12 lei la animațiile 2D, dar 10 lei pentru grupurile mai mari de 20 de copii. La reprezentațiile 3D, biletul costă 14 lei, cu ofertă de două bilete gratuite, la grupurile mai mari de 20 de copii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0649 secunde