"File de toamnă", la Școala gimnazială nr. 1 Poarta Albă

1142

Articole de la același autor

Școala gimnazială nr. 1 Poarta Albă a serbat toamna în cadrul activității cultural - artistice "File de toamnă". Evenimentul a avut loc vineri, începând cu ora 12, în curtea Centrului de tineret din localitate.

"Proiectul a fost creat pentru a evidenția talentul special al fiecărui elev, ne-am concentrat atenția asupra unei teme cu impact în mai multe laturi ale creativității, dar și ale vieții sociale și școlare, atât ale elevilor, cât și ale părinților - toamna. Acest lucru este important pentru implicarea comunității locale în viața școlară și extrașcolară", a precizat inițiatorul proiectului, prof. Oana-Roxana Cabuz.

Activitățile, atractive pentru copii, au fost variate: expoziții cu vânzare "din cămara bunicii", "Standul meu e o filă a toamnei" - jurizarea standurilor decorate de copii; "Toamna artistică", care a cuprins un program de recitare de poezii, cântece și dansuri popu-lare, coordonate de prof. pentru înv. Florentina Țigmeanu, prof. Adrian Brădeanu, prof. înv. primar Andreea Drăgușin, prof. înv. primar Larisa Stoian.

Ca în fiecare an, directorul prof. Florentina Mangri a deschis activitatea cu un discurs de mulțumire adresat tuturor membrilor comunității care sprijină în fiecare an școala și proiectele acesteia. Printre cadrele didactice res-ponsabile pentru buna desfășurare a evenimentului, se numără Oana Roxana Cabuz, Georgiana Carapcea, Florentina Țigmeanu, Adina Odică, Natalia Munteanu, Maria Seceleanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2539 secunde