"Filantropia" - o provocare adresată elevilor din Tuzla

175

Articole de la același autor

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), în săptămâna 16-20 noiembrie, preșcolarii Grădiniței Tuzla, elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Tuzla, precum și membri ai comunității locale sunt implicați în organizarea și desfășurarea campaniei sociale "Săptămâna legumelor și fructelor donate", o campanie menită să sprijine copiii aflați în dificultate. Participă 139 de preșcolari și 553 elevi, coordonați de educatoare, învățători și diriginți.

Ieri, în Centrul de Documentare și Informare al școlii, a avut loc concursul "Filantropia", desfășurat pe două secțiuni: cea mai mare cantitate de legume și fructe donate, respectiv cel mai sugestiv afiș tematic, care să încurajeze atât consumul de fructe și legume în rândul elevilor, cât și acțiunile de voluntariat.

Legumele, fructele, dar și conservele vor fi donate copiilor de la Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea.

La acțiune, a participat un echipaj al școlii, format din opt elevi din corpul "Voluntari pentru Tuzla", însoțiți de către coordonatorul SNAC, prof. Ioana Mihai, directorul școlii, prof. Radu Emil Buzan, prof. diriginte Luminița Comșa și un reprezentant al Consiliului Reprezentativ al Părinților Tuzla.

Transportul fructelor și legumelor va fi asigurat cu sprijinul Primăriei Tuzla.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4201 secunde