Festivalul Național de Teatru, sub înaltul patronaj al președintelui României

153
Festivalul Național de Teatru, sub înaltul patronaj al președintelui României - constantza-1534932279.jpg

Articole de la același autor

Președintele României a acordat Înaltul Patronaj ediției din acest an a Festivalului Național de Teatru. Este pentru a patra oară consecutiv când Klaus Iohannis alege să susțină valoarea și performanța promovate de FNT. 


Cea de-a 28-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va desfășura la București, între 19 și 29 octombrie și va prezenta pe scenele instituțiilor partenere un număr de 36 de spectacole selecționate din întreaga țară, precum și șase spectacole de teatru și dans invitate din străinătate.


2018 este pentru români și pentru FNT anul în care celebrăm Centenarul Marii Uniri. De aceea, activitățile și evenimentele dedicate Festivalului se vor desfășura sub simbolul: #fnt100 – Festivalul Național de Teatru 2018 în 100 de evenimente.


Continuând tradiția inițiată acum patru ani, ediția cu numărul 28 a Festivalului Național de Teatru îi este dedicată unui artist special cu care avem șansa să fim contemporani: regizoarea și profesorul Cătălina Buzoianu – o mare personalitate a culturii române, care anul acesta a împlinit 80 de ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iulie 2018
Stire din Cultură-Educație : Șoricelul Kiți Kiț revine pe scenă
Pagina a fost generata in 1.6775 secunde