Festivalul de muzică "Tinere Speranțe" și-a desemnat câștigătorii

134
Festivalul de muzică

Articole de la același autor

50 de copii din județ s-au întrecut în concursul de interpretare desfășurat la Cercul Militar din Medgidia. Festivalul de muzică "Tinere Speranțe" și-a desemnat câștigătorii. Juriul, format din Ileana Șipoteanu, Vivi Petcu, Gheorghe Rădulescu, Adrian Dumitrache, Petrică Ciobanu, a selectat, cu greu, premianții la cele patru categorii din secțiunea muzică ușoară.

La concursul de muzică populară, juriul format din Mariana Edulescu, Elena Plătică, Marius Cristel, Adrian Dumitrache și Petrică Ciobanu, a avut de ales dintr-un număr de 20 de participanți.

Primarul localității, Marian Iordache, prezent la concurs a declarat: "Mă bucur să văd copii veseli, talentați și dornici de competiție pe scena de la Medgidia și îi felicit pe toți participanții, dar adresez mulțumiri și profesorilor care i-au pregătit cu interes și devotament. De asemenea, sunt fericit să văd că și publicul a dat curs invitației, și dorim ca acest festival să devină o tradiție de succes", a spus edilul localității.

În debutul festivalului, a avut loc expoziția cursanților de la Atelierul de Artă pentru amatori, organizat de Primăria municipiului Medgidia în cadrul Casei de Cultură I. N. Roman, avându-l ca și coordonator pe artistul plastic Mircea Costea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7761 secunde