Festival de filme drive-in, pe litoral

275
Festival de filme drive-in, pe litoral - festivaldefilme-1597427865.jpg

Articole de la același autor

Începând din acest weekend, toți cei aflați pe litoralul Mării Negre se pot bucura de cele mai iubite filme, fiind festivalul Mov(i)e On – filme de bine a ajuns la Constanța și Năvodari. Festivalul se desfășoară în fiecare week-end, până pe 20 septembrie, în parcările magazinelor Kaufland, în sistem drive-in, unde participanții sunt așteptați gratuit.

Este vorba despre un proiect dedicat comunității, prin care suntem ajutați să depășim mai ușor emoțiile crizei provocate de pandemie, folosind a șaptea artă – filmul. Astfel, toate filmele ce vor fi difuzate au la bază mesaje pozitive, despre puterea de a învinge și depăși obstacole, despre importanța de a găsi bucurie în viață și despre a-i ajuta pe ceilalți. Vor fi difuzate filme pentru toate gusturile, atât clasice, cât și recente, câștigătoare de premii și mult apreciate, cum sunt "Jumanji", "The Bucket List", celebrul musical "Mamma Mia! O luăm de la capăt", "Fast & Furios", "Dansând în ploaie" sau producții românești, precum "Moromeții 2".

Sâmbătă, în parcarea Kaufland Năvodari, de pe strada Constanței nr. 26, de la ora 21.00, va fi difuzat filmul "Marea provocare: Le mans ’66", din 2019. Duminică, în aceeași locație, va fi proiectată pelicula "Gol pușcă – Full monty", comedia din 1997.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii și cu respectarea obligatorie a tuturor normelor de siguranță.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3789 secunde