"Fata babei și fata moșneagului", la Teatrul pentru Copii

de Cuget Liber Sâmbătă, 24 Martie 2018 370
„Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, este spectacolul pe care actorii Teatrului de Copii și Tineret „Căluțul de Mare” îl vor juca duminică, 25 martie, de la orele 10.00 și 11.30, pentru cei mici. 


Regia și scenariul poartă amprenta lui Daniel Stanciu, scenografia este semnată de Delia Cornelia Ioaniu, iar muzica de Dan Bălan. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani și durează 55 de minute. 


Reprezentanții instituției de cultură susțin că originalitatea cu care s-a transpus în scenă binecunoscuta și îndrăgita poveste a lui Creangă, cu prezența actorului lângă păpușa-personaj, dăruiește spectacolului un plus de interes în vizionarea lui. 


Mai mult decât atât, spectatorul este fascinat prin povestea în sine, dar și prin modul în care Sunt vizibile mișcarea și interpretarea personajelor păpuși, expresivitatea acestora din urmă fiind predominantă.


Reacțiile spectatorilor mari și, mai ales, mici sunt atât de spontane încât ideea că răul este pedepsit întotdeauna devine foarte clară.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei