Fashion Show și concert Deepcentral, la Maritimo!

243
Fashion Show și concert Deepcentral, la Maritimo! - fashionshowsiconcertdeepcentral-1398362056.jpg

Articole de la același autor

Un nou eveniment marca Maritimo vă invită să părăsiți treburile cotidiene și să reveniți, ca invitați, în centrul comercial constănțean. Astfel, organizatorii s-au gândit să îmbine dragostea pentru modă și necesitatea de a fi în tendințele fashion-ului actual cu un superconcert, invitată fiind trupa Deepcentral. 


"Fashion Show, noile colecții de primăvarăvară 2014" este titulatura evenimentului și reprezintă unul dintre cele mai complete manifestări de acest gen ale primăverii. 


Manechinele din magazinele de haine din Maritimo coboară din vitrine și prezintă tuturor celor interesați ultimele tendințe în materie de modă. Un adevărat regal al culorii, texturii și gustului vestimentar vă așteaptă la Maritimo Shopping Center, sâmbătă, de la ora 18.00, la Intrarea 2, un show original și îndrăzneț pe care nu aveți cum să-l ratați. 


După ce ați ales, v-ați gândit ce haine se potrivesc gusturilor dumneavoastră și cum urmează să le asortați, Maritimo nu vă lasă să plecați, prelungind invitația la un superconcert. 


Pe scena din incinta complexului comercial, la Intrarea 2, urcă Doru Todoruț și George Călin, băieții din spatele proiectului Deepcentral. Trupa, axată pe un sound combinat de dance, electro și pop, este recunoscută la nivel internațional, puține fiind scenele pe care cei doi să nu fi fost aplaudați. Hiturile lor - "In love", "Russian Girl", "Music Makes Me Free" "Speed of Sound", "O stea" și "Sus până la cer" - au depășit repede granițele României, fiind cântate pe scene din întreaga lume, inclusiv în spațiul ex-sovietic și în Rusia. După concert, Doru și George vor oferi autografe tuturor doritorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Aprilie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert simfonic extraordinar de 1 Mai
Pagina a fost generata in 0.4948 secunde