Facultățile și departamentele Universității București își prezintă oferta la Târgul Educațional

407
Facultățile și departamentele Universității București își prezintă oferta la Târgul Educațional - 2011051720rozatargoferteeducatio-1336121531.jpg
Cele 19 facultăți ale Universității din București, centrele de cercetare, asociații studențești, edituri cu profil educațional, institute culturale sunt prezente vineri și sâmbătă la cea de-a XIII-a ediție a Târgului Educațional organizat de instituția de învățământ superior, transmite Agerpres.



La târg mai au standuri deținători de carte veche, dar și Biroul de Relații Internaționale și Biroul Programe Comunitare al Universității din București.

Organizatorii se așteaptă ca în cele două zile târgul să aibă aproximativ 20.000 de vizitatori - liceeni, profesori, dar și absolvenți de liceu - care vor putea primi informațiile pe care le doresc, dar și pliante și broșuri de la standurile facultăților prezente la târg.

În cazul în care cei interesați să urmeze cursurile facultăților Universității din București nu sunt hotărâți sau nu știu ce domeniu de studiu li s-ar potrivi, Centrul de Informare, Orientare și Consiliere Profesională îi va ajuta, la standul propriu, unde vor beneficia de consiliere gratuită și sfaturi utile.

Astfel, cei interesați pot afla cum se desfășoară cursurile, seminariile, care sunt exigențele profesorilor, cât de greu este să intri la o facultate, care sunt disciplinele de concurs pentru facultățile la care se susțin probe scrise, oportunități în carieră, cum obțin un loc de cazare, cum este viața în cămin, ce buget ar trebui să aibă un student pe lună.

De asemenea, viitorii studenți ai UB pot afla și care sunt șansele să obțină o bursă, dar și despre mobilitățile în străinătate.

În cadrul celor două zile ale târgului vor fi organizate conferințe, dezbateri, sesiuni informative, precum și jocuri și concursuri, demonstrații sportive, dar și momente artistice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Megadeth revine în România
Pagina a fost generata in 0.5197 secunde