Expoziție internațională de fotografie dedicată Zilei Naționale a Franței

171
Expoziție internațională de fotografie dedicată Zilei Naționale a Franței - france-1436461069.jpg

Articole de la același autor

Muzeul de Artă din Constanța găzduiește, astăzi, începând cu ora 12.30, expoziția internațională de fotografie "Échiquier". 


Dedicată Zilei Naționale a Franței, expoziția reunește fotografii realizate de 40 de artiști din Franța și din alte țări ale lumii. Aceștia prezintă o serie de fotografii realizate în manieră clasică sau digitală, alb - negru sau color, în care primează viziunea personală a fiecărui artist și modul său de exprimare, realitatea fiind interpretată în funcție de background-ul cultural al fiecăruia. 


"Échiquier" promovează diversitatea de stiluri. Peste 60 de lucrări sunt expuse la parterul muzeului și poartă semnătura a 40 de fotografi din România, Franța, Belgia, Rusia, Croația, Austria, Finlanda, Grecia, Olanda, Turcia, Slovenia, Ucraina, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Irak și Norvegia. 


"A devenit o tradiție să marcăm ziua de 14 iulie prin evenimente artistice de ținută, în colaborare cu Muzeul de Artă Constanța. Cred că este cea mai potrivită modalitate de a sărbători o țară a cul-turii, cum este Franța", a declarat Ileana Meheleanu, președintele Alianței Franceze Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9007 secunde