Expoziție în premieră, la Muzeul de Artă Constanța

386
Expoziție în premieră, la Muzeul de Artă Constanța - filizvelula-1563488136.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Muzeul de Artă Constanța, împreună cu filiala Constanța a Uniunii Artiștilor Plastici din România și cu Scarabeu.ro, vă invită la prima expoziție personală a artistului constănțean Filiz Velula. Intitulată "Mecanisme", expoziția va avea vernisajul sâmbătă, 20 iulie, la ora 12.00, la Muzeul de Artă, fiind prezentată de cunoscutul critic de artă dr. Doina Păuleanu. 
Apoi, începând din data de 20 iulie și până pe 11 august, publicul este invitat să descopere lucrările de grafică și pictură mecanică ale lui Filiz Velula, precum și compoziții tridimensionale din zona steam-punk-ului artistic. 


Lucrările sale ne invită să descoperim un univers al armoniei mecanice, ascuns dincolo de veșmintele privirilor fugare, ce pune în mișcare mecanismele noastre de zi cu zi, de la cele ale mașinăriilor, preocupărilor și aspirațiilor din microcosmosul nostru uman și până la mecanismele timpului și spațiului din spatele cosmosului mare, în încercarea de a descifra, fundamental, mecanismele inspirației artistice creatoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7017 secunde