În premieră, la malul Mării Negre

Expoziție de fotografie subacvatică

161
Expoziție de fotografie subacvatică - inpremieraexpozitiesubacvatica-1503590181.jpg

Articole de la același autor

Ieri seară, în Vama Veche s-a vernisat, pentru prima dată în România și chiar în Europa, expoziția subacvatică de fotografie colectivă "VSLO Aquatic". Cele 12 imagini prezentate cu acest prilej au fost realizate de o parte dintre lectorii care predau cursuri de fotografie la "Vama Sub Lumini de Oscar", printre aceștia numărându-se Vali Bărbulescu, Vlad Eftenie, Nicolae Coșniceru, Cătălin Săvulescu și Cornel Lazia.

Este pentru prima dată când publicul a putut vizita o expoziție sub apă, folosind echipamente speciale de snorkeling și scufundare, puse la dispoziție, gratuit, de organizatori.

Tema expoziției este una liberă, iar cei prezenți se pot bucura de o inedită perspectivă a fotografiilor expuse.

În ediția a 8-a a Festivalului "Vama Sub Lumini de Oscar" au loc cursuri de fotografie de stradă, instantanee cotidiene, 4x4 mud photography, fotografie conceptuală, fotografie de nud (doar pentru fotografii +18 ani), fotografie de produs, fotografie de teatru, portret de mireasă, fotografie de observare cu telefonul mobil sau cursuri de retușare a imaginilor în Photoshop.

Lectorii care predau sau care fac prezentări sunt profesioniști în lumea imaginii și a fotografiei, nume recunoscute pe plan național și chiar pe plan internațional!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3657 secunde