Expoziție cu "Sens[e]", la Muzeul de Artă din Constanța

289
Expoziție cu

Articole de la același autor

Muzeul de Artă Constanța va găzdui, în perioada 6-26 septembrie, expoziția de artă "Sens[e]", a artiștilor Philip Barnes, din Anglia, Christopher Cristobal Newberry, din Mexic, și Tudor Titzoiu, din România. 


Vineri, 6 septembrie, de la ora 16.00, va avea loc vernisajul evenimentului, unde va fi prezentă și criticul de artă Doina Păuleanu, directorul instituției de cultură. Mai târziu, se va desfășura un concert cu muzicieni renumiți, pianistul de jazz Harry Tavitian și trompetistul Sebastian Burneci. 


Cei trei artiști își vor prezenta propriul lor sens al lumii, care, într-o mare măsură, este determinat de țările din care provin: Philip Barnes este din nordul Angliei, Cristopher Cristobal Newberry este din Mexico City, iar Tudor Titzoiu este din Constanța, România. 


Philip Barnes a absolvit un masterat la Royal College of Art, Londra, și a expus foarte mult de-a lungul timpului. Arta lui Philip a fost descrisă ca fiind "eclectică, provocatoare și dinamică". Organizatorii spun că el este, în primul rând, un artist conceptual care va folosi orice mijloc ca să transmită o idee, dar are dragoste față de pictură, care va fi parte din expoziția "Sens[e]" de la Muzeul de Artă din Constanța. 


Tudor Titzoiu s-a născut și a crescut la Constanța. El a obținut diploma și masteratul în Arte la Facultatea de Arte a Universității "Ovidius" din Constanța. Mai târziu, Tudor a obținut o bursă "Erasmus Plus" de la Uniunea Europeană și a plecat să studieze la Madrid, la Facultatea Europeană. În prezent, el locuiește la Bristol, Anglia, cu soția și cei trei copii. Artistul lucrează cu uleiuri, acrilice, cerneală, pâslă și face gravură, câteodată monocrom, câteodată foarte colorat. Din când în când, imaginea este foarte simplă, alteori incredibil de complexă.


Christopher Cristobal Newberry este din Mexic. El a studiat Științele Comunicării la Universidad Ibero Americana. Cristobal are o carieră foarte eclectică: director de documentare, editor de reviste, scriitor, designer grafic și întotdeauna fotograf. 
Cristobal este profund influențat de conceptul latino-american al "realismului magic’", unde lucrurile par să fie reale, dar nu sunt. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3131 secunde