Expoziția Ștrumfii, din Vivo! Constanța, a făcut mii de copii fericiți

324
Expoziția Ștrumfii, din Vivo! Constanța, a făcut  mii de copii fericiți - expozitiastrumfiivivoconstanta-1525452958.jpg
După trei săptămâni petrecute în VIVO! Constanța, timp în care au creat mii de amintiri frumoase și au adus zâmbetul pe fețele a peste 3.000 de copii din județele Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași, personajele celui mai îndrăgit serial de desene animate, Ștrumfii, își iau rămas bun de la cei mici.

Expoziția interactivă a Ștrumfilor deschide seria unor noi mari surprize pentru cei mici, care urmează a fi găzduite în această vară, în exclusivitate la VIVO! Constanța.

Duminică, 6 mai, se încheie una dintre cele mai mari expoziții interactive pentru copii, de la malul mării, găzduită de VIVO!. Acțiunea inedită a avut un adevărat succes în rândul celor mici. Evenimentul a oferit copiilor posibilitatea unei călătorii de 50 de minute plină de aventuri prin pădurea Ștrumfilor. Casa Ștrumfilor a fost prima oprire dintr-un tur interactiv unde cei mici au aflat povestea Satului pierdut. Aventura a continuat în Laboratorul fermecat al lui Papa Ștrumf, unde piticii au ascultat povești despre poțiunile magice, create de Marele Ștrumf. Colțul Muzical a fost locul unde cei mici s-au jucat cu instrumente muzicale din lemn, în timp ce au făcut cunoștință cu Ștrumful-Muzician. Călătoria a continuat spre bucătăria Ștrumfului-Brutar, unde un ghid de nădejde i-a ajutat pe cei mici să învețe tainele bucătăriei, cu ajutorul nisipului kinetic, al formelor de gătit și al cuptorului. La finalul turului, cei mici au avut ocazia să îi întâlnească pe Papa Ștrumf, Ștrumfița și Clumsy.

Cei care încă n-au ajuns la întâlnirea cu Ștrumfii, o mai pot face până duminică, 6 mai, pe baza unei programări la biroul de informații din VIVO!, în intervalul 11:00 - 21:00, prin telefon: 0341 462 039, în intervalul 11:00-19:00 sau prin e-mail, la adresa [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7922 secunde