Expoziția "Acvariul artistic" se inaugurează în acest week-end

162
Expoziția

Articole de la același autor

Deschiderea oficială a expoziției "Acvariul artistic", realizată de elevii Cercului de Ceramică al Palatului Copiilor din Constanța, în colaborare cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, secția Acvariu va avea loc duminică, 4 martie, ora 12.00, la Acvariu.

Evenimentul va fi urmat de o scurtă expunere a planurilor de viitor propuse în baza acestui prim experiment, de către specialiști ai Acvariului și reprezentanți ai Palatului Copiilor.

"Această expoziție reprezintă prima etapă dintr-un demers de

Durată, care își propune să exploreze și să prezinte publicului diferite tipuri de intervenție creativă umană, în armonie cu mediul natural subacvatic, dar și metode de dezvoltare artistică a habitatului

subacvatic artificial. Utilizând materialul ceramic pentru realizarea unor sculpturi/obiecte dedicate mediului acvatic, elevii Cercului de Ceramică, sub îndrumarea profesorului artist plastic Radu Fulga, au transpus în realitate imaginația lor bogată și au făcut primii pași în domeniul cercetării marine, prin studiul speciilor de pești și a tipurilor de habitat acvatic prezente în Acvariul Constanța", au declarat organizatorii. Expoziția va putea fi vizitată zilnic, între orele 9.30 - 16.30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Poetici vizuale"  la Muzeul de Artă
Pagina a fost generata in 1.7218 secunde