Eveniment deosebit, la Colegiul Național de Arte “Regina Maria”

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 18 Octombrie 2019 794
Duminică, 20 octombrie 2019, ora 13.00, în sala de spectacole “Sergiu Celibidache” a Colegiului Național de Arte “Regina Maria” Constanța, va avea loc concertul simfonic al Orchestrei Concerto a Universității Naționale de Muzică București, dirijor Bogdan Vodă.


Programul este alcătuit din lucrări, precum Uvertura operei “Flautul fermecat”, de W.A. Mozart, Simfonia în Si bemol major, de Johann Stamitz, Variațiuni pe o temă de Joseph Haydn, op. 56 și Rapsodia româmă nr. 1 de George Enescu.


Evenimentul este desfășurat în cadrul proiectului PerformArt, finanțat de FDI, și al parteneriatului cadru dintre Universitatea Națională de Muzică București și Colegiul Național de Arte “Regina Maria” Constanța. 


“Proiectul oferă consiliere și posibilități de perfecționare elevilor de la secția de muzică, de la specializările cu mare cerere pe piața muncii (contrabass, fagot, corn, trompetă, trombon), cu perspectiva afirmării și dezvoltării unei cariere prestigioase.”, a declarat directorul Colegiului Național de Arte Regina Maria” Constanța, profesor Carmen Chilea.


Intrarea este liberă.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei