EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Telverde pentru sesizarea cazurilor de fraudă sau nereguli

277
EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Telverde pentru sesizarea cazurilor de fraudă sau nereguli - eva2-1528692994.jpg

Articole de la același autor

La probele scrise de la evaluarea națională este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete etc., candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia din unitatea de învățământ/centrul de examen în acest scop.
Candidații care refuză să depoziteze obiectele respective în sala desemnată de comisie în acest scop nu sunt primiți în examen.


De asemenea, elevii sunt informați că este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări (manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor), precum și cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare: stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.
Candidații trebuie să aibă asupra lor un act de identitate și instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor și schemelor și instrumente de desen la Matematică. 
Potrivit metodologiei de organizare și desfășurare a EN VIII, cazurile de fraudă și tentativă de fraudă sunt sancționate cu excluderea din examen și acordarea notei 1.


Ministerul Educației Naționale pune la dispoziție și o linie TELVERDE pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naționale. Astfel, numărul TELVERDE 0800/801.100 va fi disponibil în perioada 11 - 14 iunie, între orele 8.00 și 16.00, iar vineri, 15 iunie, între orele 8.00  și 14.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3237 secunde