Ești în vacanță la Costinești? Hai la festivalul de folk!

422
Ești în vacanță  la Costinești? Hai la festivalul de folk! - folk1-1528390560.jpg

Articole de la același autor

Și anul acesta, Folk Fest Remember Costinești îi invită pe iubitorii de muzică folk la unul dintre cele mai frumoase festivaluri de acest gen din țară. Evenimentul va avea loc în zilele de 10 și 11 august, la complexul "White Horse" din Costinești.

Cea de-a doua ediție a festivalului va reuni artiști renumiți, precum Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Florin Chilian, Emeric Imre, Dinu Olărașu și mulți alții.

Organizatorii susțin că Folk Fest Remember Costinești este mai mult decât un festival de muzică. El își propune să aducă în prim-plan evenimentele cultural-artistice care însuflețeau atmosfera Costineștiului în anii ‘70 - ‘80, perioadă de referință pentru Stațiunea Tineretului, care reprezenta destinația preferată a mii de turiști consumatori de artă și a celor mai însemnați artiști din domeniul muzical sau din alte arii culturale.

Astfel, ediția a doua a festivalului de folk din Costinești va găzdui și anul acesta expoziții de grafică umoristică, de fotografie (cu imagini ale Costineștiului de azi sau ale stațiunii de odinioară), lansări de carte ale artiștilor participanți la festival și multe alte evenimente surpriză care vor trezi interesul publicului participant. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3981 secunde