"Erasmus Days", la Școala nr. 2 Ciocârlia de Sus

231

Articole de la același autor

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale

nr. 2 Ciocârlia de Sus au marcat, la sfârșitul săptămânii trecute, evenimentul "Erasmus Days" printr-un miting organizat în curtea școlii, care le-a oferit prilejul să împărtășească tuturor din experiența trăită prin participarea la proiectele ERASMUS+.

"În Erasmus prieteniile sunt pe viață, întâlnești oameni noi, cu gândiri diferite. În Erasmus cunoști cei mai cool oameni. Nu credeam în niciuna dintre aceste afirmații… până mi s-au întâmplat mie. Da, totul este adevărat! Nu te sfii să începi primul o conversație, vorbește cu toată lumea, pune întrebări despre locurile de unde ceilalți vin, împrietenește-te cu cei cu care te simți cel mai bine. Eu am fost impresionată de oamenii pe care i-am întâlnit", povestește una dintre elevele care au participat la proiectul "Legends hunt. To motivate. To explore. To cherish" ("Vânătoarea de legende pentru a motiva, a explora, a prețui) pe care Școala 1 Ciocârlia l-a implementat în perioada 2014 - 2016.

"Experiența oferită de programul Erasmus este pentru mine un vis devenit realitate. De când eram mic mi-am dorit să vizitez o țară străină. Mereu am fost atras de limba engleză, de cultura, filmele, muzica și dansurile spaniole. Niciodată nu mi-am imaginat că voi avea posibilitatea să călătoresc acolo, ca elev, împărtășind din tradițiile și cultura țării. Dragă Erasmus, îți mulțumesc că exiști, că îmi oferi oportunitatea să trăiesc experiențe atât de vaste și interesante!", ne-a spus un elev din clasa a VIII-a care, împreună cu alți trei, urmează să plece săptămâna viitoare pentru cinci zile în Spania, în cadrul proiectului "Healthy life is happy life", proiect pe care Școala nr. 2 Ciocârlia de Sus îl derulează în perioada 2017 - 2019, în parteneriat cu alte patru țări: Turcia, Italia, Bulgaria și Polonia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4365 secunde