Elevii Liceului Poarta Albă, în vizită la vârstnicii de la Centrul de Îngrijire

361
Elevii Liceului Poarta Albă, în vizită la vârstnicii de la Centrul de Îngrijire - eleviiliceuluipoartaalba-1570047722.jpg

Articole de la același autor

Persoanele vârstnice instituționalizate în Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă au avut parte de o surpriză de Ziua Internațională a Vârstnicilor. În fața unui public vizibil emoționat, membrii Ansamblului Portița din cadrul Liceului Agricol Poarta Albă, pregătiți de prof. Adrian Brădeanu, au susținut un program artistic de dansuri populare. La final, bunicii i-au răsplătit pe tinerii artiști cu zâmbete, aplauze calde și un desert.


Coordonată de prof. psiholog Geta Mocanu - Apostu și directorul Liceului Agricol Poarta Albă, prof. dr. ing. Mariana Popa, activitatea face parte din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară și are ca scop sensibilizarea elevilor cu privirea la situația dificilă a vârstnicilor aflați într-un cămin de bătrâni, a celor rămași fără sprijinul și căldura unei familii.
"Prin intermediul acestei acțiuni, elevii sunt învățați spiritul civic, ce înseamnă să dăruiești și să te implici în problemele comunității tale. Elevii au promis că vor reveni cu dragă inimă la cămin în viitorul apropiat, cu noi surprize artistice și cadouri pentru bunici", a povestit prof. dr. ing. Mariana Popa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9792 secunde