Elevii din Techirghiol, voluntari pentru o carieră de succes

503
Elevii din Techirghiol, voluntari pentru  o carieră de succes - eleviidintechirghiol-1542554759.jpg

Articole recomandate

Elevii din Techirghiol au învățat ce înseamnă voluntariatul, cum să protejeze mediul înconjurător și cum să-i învețe și pe alții să aibă grijă de el.

Proiectul "Voluntariat pentru o carieră de succes", inițiat de organizația nonguvernamentală Mare Nostrum, s-a desfășurat la Liceul Teoretic "Emil Racoviță" din Techirghiol prin implicarea prof. Eugenia Banzea și a unei frumoase echipe de voluntari, elevi ai claselor de liceu.

Voluntarii au fost pregătiți de reprezentanți ai Mare Nostrum și ai altor asociații partenere. Aceștia au luat parte la întâlniri privind orientarea în carieră și au participat la activități de dezvoltare personală. După perioada de formare, a venit momentul în care au oferit sprijin celor de lângă ei. Alături de un grup de copii defavorizați, au decorat cu frunze pungi de hârtie și au realizat desene pe asfaltul din curtea școlii.

În această săptămână, proiectul a ajuns la momentul bilanțului. Voluntarii au fost felicitați pentru creativitate, prezența activă la acțiunile organizate și atmosfera frumoasă pe care au reușit să o creeze cu prilejul fiecărei întâlniri.

Cu această ocazie, elevii au primit diplome prin care li s-a acordat titlul de "#schimbălume", ca răsplată pentru întreaga activitate desfășurată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5511 secunde