Elevii din Techirghiol, în vizită la Universitatea "Ovidius"

128
Elevii din Techirghiol, în vizită la Universitatea

Articole de la același autor

Elevi ai claselor terminale din cadrul Liceului Teoretic "Emil Racoviță" din Techirghiol au vizitat, ieri, Universitatea "Ovidius" Constanța. Această activitate este cuprinsă în proiectul "Construiește-ți cariera, pas cu pas! Consiliere și orientare profesională pentru elevii din regiunile Centru și Sud-Est", implementat de Asociația Donit din Brașov, în colaborare cu Universitatea "Ovidius" din Constanța, Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu și Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați. 
Acțiunile cuprinse în proiect au ca obiectiv informarea viitorilor studenți cu privire la oportunitățile pe care le au în alegerea carierei. Acest lucru s-a petrecut și cu prilejul Târgului de oferte educaționale organizat sâmbătă de universitatea constănțeană.
Pentru început, elevii au fost invitați în Aula Magna, unde au fost întâmpinați de coordonatorii proiectului, dar și de reprezentanți ai unor facultăți din cadrul universității, care le-au prezentat oferta educațională pentru anul universitar următor, condiții și modalități de admitere, beneficii de care vor avea parte la finalizarea studiilor.
A urmat vizitarea sălilor de clasă, laboratoarelor și a altor spații de desfășurare a diferitelor activități organizate de Facultatea de Inginerie mecanică, industrială și maritimă, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicină, Facultatea de Educație fizică și Sport, etc.
La finalul vizitei, elevii au susținut necesitatea organizării periodice a unor astfel de întâlniri și s-au declarat mai bine informați în legătură cu pașii pe care îi vor urma după terminarea liceului, în drumul spre viața de student și, ulterior, de angajat. (S.A.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție se oprește apa în Techirghiol!
Pagina a fost generata in 2.0952 secunde