Elevii din Murfatlar, interesați de oportunitățile din domeniul agricol

191
Elevii din Murfatlar, interesați de oportunitățile din domeniul agricol - eleviidinmurfatlar-1481733069.jpg

Articole de la același autor

La Casa de Cultură din Murfatlar, Primăria, împreună cu Școala Gimnazială "Adrian V. Rădulescu", a organizat workshop-ul "Start-up Farm", parte din proiectul Erasmus+ "Geo-Ergon Paideia" inițiat de Universitatea Aegean din Grecia. 


Scopul declarat al întâlnirii a fost familiarizarea elevilor cu mediul de afaceri, cu precădere din domeniul agriculturii, și cu oportunitățile pe care le oferă regiunea. Activitatea s-a centrat pe un dialog deschis între elevi și întreprinzătorii locali, moderat de prof. Ene Ulgean, director și manager al acestui proiect. 


Coordonatorul proiectului, prof. Cristiana Neamțu, a făcut cunoscute obiectivele proiectului, activitățile și conținutul cursurilor ce urmează a fi derulate, vorbind și despre necesitatea creării unei comunități on-line a tinerilor eco-fermieri. Elevii de gimnaziu, dar și părinții acestora și-au manifestat interesul prin întrebări legate de posibilitățile inițierii unor afaceri în domeniul agricol, de avantajele și dezavantajele unei ferme ecologice, de abilitățile necesare pentru a fi un fermier de succes.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.4036 secunde