Elevii din Medgidia colaborează cu tinerii din Frankfurt

269
Elevii din Medgidia colaborează  cu tinerii  din Frankfurt - liceuldragomirhurmuzescumedgidia-1537711525.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, sub egida unei mai vechi colaborări, la Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" (LDTH) din Medgidia, au ajuns voluntarii filialei "Deutches Rotes Kreuz" din Frankfurt, însoțiți de membrii subfilialei Crucii Roșii, filiala Medgidia, coordonați de psihologul Tamara Nichita. Potrivit consilierului de imagine al instituției de învățământ, prof. Nicoleta Alina Caraș, vizitatorii au fost conduși într-un tur al liceului, cu acest prilej vizitând și cabinetele de biologie și de Nursing. Tinerii s-au arătat încântați de dotările materiale existente, dar și de disponibilitatea elevilor de a dezvolta competențe în aria voluntariatului.

Cu această ocazie, ei au făcut o serie de donații care au constat în truse de prim ajutor, instrumente cu uz medical și alte echipamente specifice. În acest fel, se dorește încheierea unui parteneriat cât mai solid, urmat de vizite mai dese și de elaborarea unor noi proiecte comune, în colaborare cu Școala Postliceală Sanitară din cadrul LDTH, dar și o evoluție sustenabilă a voluntarilor.

"Scopul propus este ca proiectele ce se vor implementa să aibă ca impact, la nivel local, educarea în domeniul voluntariatului a elevilor LDTH, iar ulterior, să se țeasă o pânză de păianjen, aceștia instruindu-i, la rândul lor, și pe alții", a precizat cadrul didactic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4146 secunde