Elevii de la Școala "Țițeica" au dăruit bucurie altor copii

261
1

Articole recomandate

Cu doar câteva zile înainte de a intra în vacanță, elevii Școlii Gimnaziale nr. 30 "Gheorghe Țițeica" au fost mesagerii lui Moș Crăciun în mai multe acțiuni caritabile. 


Astfel, elevi ai claselor a V-a A, B, D, a VII-a A și a VIII-a C, coordonați de profesoara Marinica Târziu, s-au implicat în proiectul "Îmi pasă de tine!", care a presupus o donație consistentă de jucării, haine și dulciuri pentru elevii de la Școala Gimnazială nr. 19, structură a Colegiului Tehnic "Vasile Pârvan", care provin din Centrul de plasament "Antonio" sau din familii defavorizate. 


O altă serie de activități caritabile a fost desfășurată sub îndrumarea profesoarei Georgeta Buzgaru, când au fost donate haine, dulciuri și jucării unor familii numeroase din Murfatlar și Siminoc, aflate la limita subzistenței, un transport similar plecând către Spitalul Județean Constanța, prin fundația "Dăruiește aripi!", având ca destinatari copiii cu probleme grave de sănătate și pe cei abandonați la naștere. 


Alte patru familii modeste, înregistrate la Serviciul Social al Arhiepiscopiei Tomisului, în care 18 copii trăiesc în condiții greu de imaginat, au primit produse de igienă corporală, haine, dulciuri și jucării, de la 28 de elevi din clasele a V-a C și a VI-a A. 


"Nu există nicio îndoială că astfel de activități îi îmbogățesc și pe cei care dăruiesc, și pe cei care se bucură de cele primite. Educația trece dincolo de porțile școlii și face mici minuni acolo unde este nevoie de dragoste și de lumină!", a declarat directorul adjunct al instituției, Cici-Corina Vlad. "Este important să îi învățăm pe copii să fie oameni cu adevărat!", a mai spus aceasta.


Comentează știrea

Doru
29 decembrie 2016
Aiurea ...

Mai Cici , copiii chiar sunt oameni de-adevaratelea . Adica , nu trebuie sa intervina o impostoare , dintr-o scoala ciudata -cu director ciudat - sa-i invete pe copii sa fie ,,oameni adevarati'' . Daca ai vrut sa iesi in evidenta cu o initiativa gen ,,Daciada'' sau ,,Cantarea Romaniei'' , nu ai reusit , pentru ca nici elevii nu intra in jocul leprelor din invatamant care vor sa impresioneze cu fapte revolute . Rusine !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Gașca Zurli"…  pe Tărâmul Magic
Pagina a fost generata in 0.3863 secunde