Elevii constănțeni, provocați să răspundă: "Credeți că nimic nu este imposibil?"

481
5
Elevii constănțeni, provocați să răspundă:

Articole de la același autor

Competiția internațională de discursuri Education First Challenge le permite elevilor din întreaga lume să își exprime ideile cu privire la învățarea limbilor străine, comunicare și educație. Întrebarea de anul acesta se intitulează "Do you believe nothing is impossible?" și dă startul competiției de discursuri creative în limba engleză pe această temă. 


Concursul oferă elevilor cu vârste cuprinse între 11-14 ani și 15-19 ani, pe categorii, oportunitatea de a-și prezenta liber opiniile, dar și de a crea parteneriate cu profesori și școli locale. 


Lungimea discursurilor trebuie să fie de două până la cinci minute, iar termenul limită pentru înscriere pe site este 15 martie. 


Cât despre premii, acestea sunt extrem de tentante. 20 dintre elevii participanți vor fi câștigătorii unei excursii la EF Youth  Leadership Forum în Rio de Janeiro (grupa de vârstă 15-19 ani). Pentru doi dintre câștigătorii grupei de vârstă 11-14 ani, vor fi oferite excursii cu clasa în Regatul Unit sau Singapore, iar alți 10 elevi vor câștiga o vacanță educațională de studii pe o durată de două săptămâni. 


De asemenea, 10 profesori vor primi un curs de pregătire didactică în străinătate, iar alți 300 de elevi și profesori vor câștiga un curs online de limba engleză la EF Englishtown pe o durată de trei luni. 


Acestea sunt premiile oferite la nivel global, pentru participanții din întreaga lume. 


Înscrierile la concurs sunt gratuite și se fac online pe website-ul www.ef.com/efchallenge de profesori, iar mai apoi de către elevi, pe baza "codului de profesor".


Comentează știrea

Nu chiar!
4 februarie 2016
Imposibilul devine posibil!

In clasa, am pus toti un pariu: este chiar imposibil sa scapam de Stan? Toti, in afara de mine, sunt pesimisti si cred ca Stan va ramane aici pana la adanci batraneti! Asa ca pleaca ei, pe unde gasesc, doar sa n- o mai vada si sa nu mai fie nevoiti sa-i pronunte numele. Si uite asa, scoala se goleste incet si sigur.....

nu fiti
4 februarie 2016
pesimisti!

Stati pe loc, copii! Nu goliti scoala, ca scoala nu are nicio vina! Bucurati-va, ca va pleca ea! Cel mai tarziu, dupa evaluarea nationala a colegei voastre de clasa a VIII-a! Veti incepe anul scolar viitor fara Stan.

Răspuns la: Imposibilul devine posibil!
Adăugat de : Nu chiar!, 4 februarie 2016
In clasa, am pus toti un pariu: este chiar imposibil sa scapam de Stan? Toti, in afara de mine, sunt pesimisti si cred ca Stan va ramane aici pana la...
Stan?
6 februarie 2016
Miaună jalnic!

In conditiile de fata, s-ar putea ca Stan sa prefere sa plece, in loc sa ramana! Cercul s-a strans atat de tare in jurul ei...si nu numai, incat nu mai are loc sa se miste in voie, asa cum a facut pana acum. Nu mai poate ignora vocea puternica a celor care ii stiu fiecare strategie de c...t! Nu e ca un cal naravas sau un caine rau, a devenit un animal de prada fara dinti, fara gheare, pur si simplu neputincios! Nu mai latra, nu mai urlă, nu mai scheaună,........doar miaună jalnic! Dovada este consiliul profesoral de joi, cand nu stia ce sa mai facă, dădea din colt in colt, nu-i mai sărea nimeni in ajutor, si n-a gasit alta variantă decat SA FUGA! A iesit din sală! Asta spune multe....

Asta-i
6 februarie 2016
viata!

Nici Popa nu mai o ajuta, nu-i mai sare in ajutor! CA-ul ce-a patit? Era de asteptat sa se ajunga aici si sa simta ce inseamna sa fii aratat cu degetul, asa cum a facut ea cu angajatii. Dar mai urat a fost ca a mintit si a aruncat cu mizerii in oameni. Asta nu mai tine de functie ci de caracter, de suflet si.... de creier. Urat! Asta este cuvantul care iti vine in cap cand se pomeneste numele lui Stan. A procedat urat ca director si profesor si i s-au uratit de tot sufletul si chipul de atatea mojicii si rautati.

Răspuns la: Miaună jalnic!
Adăugat de : Stan?, 6 februarie 2016
In conditiile de fata, s-ar putea ca Stan sa prefere sa plece, in loc sa ramana! Cercul s-a strans atat de tare in jurul ei...si nu numai, incat nu...
Aviz necunoscatorilor!
6 februarie 2016
Paaartie! Vine Stan!

Dragi colegi, Daca nu doriti suspans in viata profesionala, va recomandam sa evitati aceasta vietuitoare, pe nume Stan Mihaela, in rolul de directoare. Se pare ca mai sta la 28 pana dupa evaluarea din vara, ca are si ea obligatii...de mama, apoi, se aude ca-si face catrafusele si ne lasa. Cica i-e teama sa stea cu noi, taratoarele, in cancelarie, sa n-o incalecam. Asa ca, ferea, sa nu va cada pe cap, mai ales ca are convingerea ca genetic este programata sa fie directoare...., poate de liceu, ca sa-si indeplineasca in continuare datoria de mama! Noi doar va sfatuim, daca n-aveti chef si pregatire sufleteasca pentru vreun dosar penal, ori cel putin vreo comisie de disciplina, denigrare, mistocareala ieftina marca "Stan gunoiul". Si, daca va pica pe cap asa ghinion, nu incercati s-o intelegeti sau sa discutati cu ea omeneste. Ea uraste si stalpul de iluminat, daca are indrazneala da fie mai inalt decat ea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4634 secunde