Elevii Școlii "Grigore Moisil" din Năvodari au sărbătorit Ziua Cititului Împreună

328
Elevii Școlii

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale "Grigore Moisil" din Năvodari au sărbătorit, pe 1 februarie, Ziua Internațională a Cititului Împreună, eveniment global marcat de milioane de oameni din peste 100 de țări.

Cu această ocazie au avut loc sesiuni de lectură la nivelul claselor primare și gimnaziale dar și activități comune la Biblioteca Orășenească "Pontus Euxinus" Năvodari. Cu bucurie și entuziasm, profesorii și elevii au marcat momentul citind împreună texte în limba română, italiană, spaniolă și rusă, au reconstituit din puzzle citate celebre despre bucuria lecturii, au luat parte la jocuri lingvistice interactive și au creat o serie de postere și panouri tematice dedicate evenimentului.

Activitățile au fost organizate de profesorul de limba franceză Adriana Pătrașcu, prof. Luiza Popescu, prof. Elena Calcan, prof. Diana Adam, prof. Georgeta Muscoi, prof. Ligia Mangri, directorul Școlii Gimnaziale "Grigore Moisil", prof. Angelica Ion, directorul adjunct al unității de învățământ și Gabriela Roșca, bibliotecar la Biblioteca Orășenească "Pontus Euxinus" Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5713 secunde