Elevii Colegiului Economic Mangalia, premiați la concursul pe meserii

359
Elevii Colegiului Economic Mangalia, premiați la concursul pe meserii - eleviicolegiuluieconomic2-1545236977.jpg

Articole de la același autor

Elevii Colegiului Economic Mangalia au participat, recent, la concursul "Performanță în meserie". Ajunsă la cea de-a IV-a ediție, competiția este organizată de către Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța și s-a derulat pe trei secțiuni.

Elevii din Mangalia și-au dovedit măiestria, câștigând mai multe probe. Astfel, la secțiunea "Reclama, sufletul comerțului", calificarea Tehnician în activități de comerț, eleva Andreea Carmen Ilie, coordonată de prof. Loredana Matei, a obținut locul întâi, și elevul Ionuț Dragoș Burcă, coordonat de prof. Raluca Simona Ciobănel, a obținut mențiune.

La secțiunea "Arta de a servi zâmbind", meseria de ospătar, eleva Roxana Nicoleta Jechil, coordonată de prof. Gabriela Apostu, a obținut locul al II-lea. La secțiunea "Magia garniturilor pescărești", meseria de bucătar, elevii Săndița Georgiana Nedelcu și Erdal Mustafa, coordonați de prof. Roxana Jinga, au obținut locul al treilea.

Din comisia de evaluare au făcut parte profesori de la toate liceele participante, iar Colegiul Economic Mangalia a fost reprezentat de prof. Carmen Liliana Stamatin, prof. Elena Chirica și prof. Gabriela Popa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4066 secunde