Elevii aflați în tabere pe litoral, vizitați de Poliție

163
1

Articole de la același autor

Ieri, în Tabăra "Delfinul" din Năvodari, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, împreună cu specialiști din cadrul Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au participat la o activitate educațională în rândul elevilor aflați în vacanță. 


Cu acest prilej, polițiștii le-au adresat atât copiilor, cât și cadrelor didactice câteva reco-mandări în vederea prevenirii victimizării minorilor și asigurării unei vacanțe în deplină siguranță, amintindu-le cele mai importante reguli de circulație pe drumurile publice și, totodată, explicându-le că strada nu este un spațiu de joacă. 


Activitatea desfășurată se înscrie în Campania Națională "Vacanță în Siguranță!" și a avut ca scop creșterea gradului de informare a elevilor sosiți în tabere, pentru reducerea riscului de victimizare al acestora.


În perioada următoare, polițiștii vor desfășura activități informativ-preventive, atât în cadrul taberelor, cât și în locurile publice.


Comentează știrea

Roxana
5 august 2015
Oferta de lucru!

Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Mașini sparte pe bandă rulantă
Pagina a fost generata in 1.1019 secunde