Educarea tinerei generații și rolul instituțiilor mondiale

310
Educarea tinerei generații și rolul instituțiilor mondiale - educareatinereigeneratii-1444229979.jpg

Articole de la același autor

La Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" Constanța, așa cum am aflat de la directorul Claudia Vlas, Ziua Interna-țională a Educației a fost sărbătorită prin manifestări diverse, ce au evidențiat rolul tuturor celor implicați în educarea tinerei generații. 


Această zi a fost marcată prin activități specifice desfășurate de elevii liceului împreună cu profesorii lor, atât în mediul formal, cât și non-formal.


Activitățile s-au derulat atât la sediul liceului, dar și la Alliance Francaise, la Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța, la Muzeul de Artă Populară Constanța.


"Pe parcursul activităților a fost relie-fată preocuparea instituțiilor mondiale, UNESCO și Organizația Internațională a Muncii, de a identifica soluții pentru ca toți copiii să aibă acces la educație, să participe la viața socială, să se integreze în societate. Șansele elevilor la educație, rolul dascălilor, importanța asimilării de informații din diferite domenii ale cunoaș-terii au fost evidențiate în prezentări Power Point realizate de elevi", a mai adăugat prof. Vlas. 


"Ce este educația pentru mine!"
Activitatea realizată la Liceul cu program sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanța este rezultatul conjugat al coordonatorilor prof. Mihaela Luca, prof. Simona Popescu, prof. Cristina Jitaru, prof. Silvia Leucă, prof. Daniela Neamu și al elevilor din clasele a XII-a D, a VI-a A și a Cercului de teatru "Thalia" - Andreea Vancea, Alexandru Agafiței, Alin Mihalache.


După cum ne-au informat organizatorii, programul a cuprins o dezbatere "Ce este educația pentru mine!" și postere, "Teatru vesel, dedicat dascălului meu", "Profesor de școală nouă" - concurs, chestionar, desene, poster, activități la care au parti-cipat 50 de elevi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Droguri pentru liceenii din Constanța
Pagina a fost generata in 0.415 secunde