ECOlimpiada a premiat un singur elev constănțean

184
ECOlimpiada a premiat un singur elev constănțean - ecolimpiadaapremiat-1433872571.jpg

Articole de la același autor

Proiectul educațional ECOlimpiada Elevilor și-a desemnat câștigătorii în urma unui proces de evaluare inter-disciplinar, în care au fost analizate aproape 9.000 de compuneri despre colectarea separată și reciclarea deșeurilor de ambalaje, realizate de elevii de clasa a III-a din 45 de localități din România. Festivitatea de premiere s-a desfășurat în cadrul Muzeului Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa". 


Singurul câștigător constănțean provine de la Școala "Gala Galaction" din Mangalia și se numește Cosmin Pană, iar lucrarea cu care a câștigat locul II s-a intitulat "Magia reciclării". 


Pentru elevii participanți, competiția ECOlimpiada Elevilor a reprezentat un demers important în crearea unei educații ecologice, datorită celor două componente integrante: cea didactică prin auxiliarul curricular "Învățăm să reciclăm ambalajele" și cea compe-tițională, în cadrul căreia elevii au realizat câte o compunere, iar învățătorii de la fiecare clasă au nominalizat-o pe cea mai bună și au înregistrat-o pe site-ul www.colecteaza selectiv.ro. 


În urma unui proces de evaluare complex, cele mai bune 25 de com-puneri au fost selectate pentru a fi premiate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Social : Muzeul deșeurilor, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.683 secunde