E.S. Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, prezent la Universitatea "Ovidius"

131
E.S. Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, prezent la Universitatea

Articole recomandate

Prima ediție a Conferinței Române pentru Antreprenoriat și Inovare s-a deschis astăzi la Constanța, în prezența unor personalități de marcă ale mediului academic, mediului privat și comunității locale.
 
Gazda evenimentului, domnul prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul Universității "Ovidius", a adresat un cuvânt de bun venit reprezentanților Societății Antreprenoriale Studențești de la principalele universități din România, ai Centrelor de Transfer Tehnologic, incubatoarelor, programelor de accelerare a afacerilor și finanțatori ai antreprenoriatului și inovării.


De asemenea, E.S. Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, a sosit la Constanța pentru a saluta această primă ediție a conferinței care își propune să devină un pilon central al entităților care promovează activitățile de educație antreprenorială din țara noastră.


Evenimentul este organizat de Asociația pentru Educație Antreprenorială și Universitatea "Ovidius" din Constanța și se desfășoară pe 27-28 iunie în Sala Umberto Eco și Sala Senatului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0198 secunde