EȘEC LA CONCURSUL PENTRU INSPECTOR GENERAL ADJUNCT. NICIUN CANDIDAT DIN CONSTANȚA NU S-A CALIFICAT!

4552
21
EȘEC LA CONCURSUL PENTRU INSPECTOR GENERAL ADJUNCT. NICIUN CANDIDAT DIN CONSTANȚA NU S-A CALIFICAT! - fond14241172661473324975-1491384804.jpg

Articole recomandate

Astăzi, la sediul Ministerului Educației a avut loc concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general adjunct, din Constanța deplasându-se trei candidate: prof. Adriana Gheorghe, prof. Anca Dragomir și prof. Daniela Diaconu. În urma susținerii probei scrise, niciuna dintre candidate nu s-a calificat mai departe, pentru probele CV și interviu.


UPDATE - Am încercat să luăm legătura cu cele trei candidate, pentru a afla cum li s-a părut concursul, dar cu excepția prof. Adriana Gheorghe – care a refuzat să comenteze – celelalte două profesoare nu au răspuns.


Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
alina
5 aprilie 2017
...au fost altii inaintea lor...

...care au luat si CV-ul si proba scrisa dar n-au fost sustinuti de Bucovala la interviu. uite ca la proba scrisa nu se ia chiar asa usor!...chiar daca aceste doamne au vechime mare in functia de inspector...

profesor
5 aprilie 2017
stiam ca vor pica

era de asteptat sa fie esec. ce-au crezut?

coleg
5 aprilie 2017
Singura

Sa intelegem ca din toti inspectorii in functie, cea care la concurs a luat la scris 45,75 a fost Marcu, anul trecut, care a trecut si la CV? si nici functie n-a avut vreodata ca aceste doamne cu atata vechime prin ISJ?TRIST! Asa greu o fi?

concurs
5 aprilie 2017
concurs e pe bune?

sa fie pe bune?

Adrian
5 aprilie 2017
Bucovala monumentul impostorului necondamnat.

Abuzurile si imbecilitatea acestei incompetente discrediteaza tot corpul profesoral. Ifosele si prostia sateasca ne provoaca sila si mila.

Cristi
5 aprilie 2017
Si ?

La ISJConstanta impostura este la foarte mare cinste . Nu de acum , sau de ieri-alaltaieri , ci de peste trei decenii , devenind traditie deja . Ca tovarasele in cauza nu au reusit sa-i seduca pre examinatori este o surpriza , stiindu-se ca toate trei momitele , o , Doamne , au facut mumos , adica s-au dat huta-huta , ani si ani , nu numai cu PSD-ul , ci si cu PDL-ul , PNL-ul , PMP-ul , ALDE , si cu orice grupare underground , capabila sa le dea sansa sa traiasca bine pe banii prostilor ... Cu Gheorghe Adriana situatia era clara de vreo doua-trei decenii : si urata si proasta si imbatranita in rele si lipsita de bun-simt , de caracter si de altele , fara tzitze , fara cur , fara ,,perspective de viitor'' , fara stea , etc. ... Dar celelalte doua , mai tinere , mai dedate compromisului politic , lipsite de etica si morala , dar totusi cu ceva urme de materie cenusie in scafarlii , in comparatie cu baba sportiva iradiata si pesedista cu acte in regula mai sus pomenita , nu au demonstrat nimic care sa le indreptateasca accesul in aceasta functie . Doar tupeu , doar obraznicie , doar nesimtire ... Vor mai virusa multi ani preuniversitarul ?

Adriana
5 aprilie 2017
Isj-cristi

Doamna odeta ,nu e cazul sa o injurati pe Doamna gheorghe & co.Dacă comentati asa de urat ,puneti mana pe carte si haideti La concurs !eu cred CA trebuie sa apreciem curajul !

gogu
5 aprilie 2017
curaj, curaj

dar cum ramane si cu invatatul, ca-i mai mare rasul sa nu iei scrisul la examen. De necrezut sa nu ia DIACONU sau DRAGOMIR. ADRIANA GHE. e mai in varsta, e de inteles.

dascal
5 aprilie 2017
ce sa apreciem?

asta-i tare, sa apreciem curajul? doamnele s-au dus la concurs ca sunt pregatite sau ca sunt curajoase? esti glumeata Adriana. suntem seriosi sau ce?

Răspuns la: Isj-cristi
Adăugat de : Adriana, 5 aprilie 2017
Doamna odeta ,nu e cazul sa o injurati pe Doamna gheorghe & co.Dacă comentati asa de urat ,puneti mana pe carte si haideti La concurs !eu cred CA...
flori
5 aprilie 2017
constanta

e cam rusinos deja pentru Constanta!

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5083 secunde