Dublă lansare de carte, in memoriam Marin Mincu

252
Dublă lansare de carte, in memoriam Marin Mincu - lansarecarte-1499702028.jpg

Articole de la același autor

Biblioteca Județeană "I.N. Roman" va găzdui, miercuri, 12 iulie, începând cu ora 17.00, o dublă lansare de carte, ambele lucrări fiind în memoria fostului decan al Facultății de Litere a Universității "Ovidius", Marin Mincu. 


Prima lucrare a fost redactată de Bogdan Crețu și George Popescu și se intitulează "Viață și Text. Bibliografie Marin Mincu", lucrare despre care vor vorbi Ștefania Mincu și Corina Apostoleanu. 


Cea de-a doua carte a fost scrisă de Centrul de Cercetare și Dezvoltare Profesională "Studiile Românești în context inter și transdisciplinar". Prezentarea acesteia va fi realizată de Marina Cap-Bun, Corina Apostoleanu și Iuliana David. 


Marin Mincu a fost un poet, critic literar, istoric literar, semiolog și eseist român. De asemenea, el a fost colaborator la toate revistele literare din țară. Membru fondator al Universității "Ovidius" din Constanța, el a înființat revista culturală "Paradigma" și Editura Pontica, în cadrul căreia coordonează colecția "Biblioteca italiană" și colecția de poezie "Euridice".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte post-mortem
Pagina a fost generata in 0.5405 secunde