Doru Octavian Dumitru, din nou pe scena Casei de Cultură din Constanța

263
Doru Octavian Dumitru, din nou pe scena Casei de Cultură din Constanța - doru31-1446748551.jpg

Articole de la același autor

"Mușcat de râs" este o producție modernă, un show de comedie care prezintă publicului din anul 2015 frământările omului cu sine și relația cu cel de lângă el. "Mușcat de râs" este un spectacol curat, cu umor ele-gant și consistent, care va ajunge vineri, 20 noiembrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Con-stanța, de la ora 19,30.

"Cred că poporul român are nevoie în acest moment de blândețe. Avem un public inteligent, care merită un show de comedie modern, unicat, care se ridică la cele mai înalte standarde internaționale. Show-ul de comedie «Mușcat de râs» îi va da spectatorului o stare aparte, va avea de comentat și de râs luni întregi, nu doar câteva ore. Considerați-mă o cameră spion care spune din casă, un personaj vulnerabil, ușor de recunoscut, un copil care spune lucrurilor pe nume curat și cald, făcându-te să te simți confortabil", afirmă Doru Octavian Dumitru.

Producțiile sale sunt consistente și abundă în umor inteligent, artistul fiind un one man show care își scrie și regizează singur spectacolele. Umorul său continuă să ocupe primul loc în preferințele publicului de aproape trei decenii.

Prețul unui bilet este de 50 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Alba ca Zăpada", la Teatrul pentru copii
Pagina a fost generata in 0.4694 secunde