DOLIU LA TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET CONSTANȚA "CĂLUȚUL DE MARE"

333

Articole recomandate

TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET CONSTANȚA "CĂLUȚUL DE MARE" este în doliu:


"Cu multă durere în suflet, TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET CONSTANȚA "CĂLUȚUL DE MARE" anunță trecerea în neființă a unei dragi colege, fondatoare a Teatrului de Păpuși Constanța, Doamna GEORGETA (MARICA) RADU. MARICA RADU, născută în 24 iulie 1930, a fost actriță a Teatrului de Păpuși Constanța între anii 1956-1976, debutând cu Rața din "PRIMA LECȚIE" și urmând apoi roluri în "MICUL MUCK", "MICUL PRINȚ", "COPILUL DIN STELE", "CROITORAȘUL CEL ISTEȚ", "FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI", "SPĂRGĂTORUL DE NUCI".

Prin interpretarea sa a adus în spectacole nota unei personalități distincte dublată de o nuanțare și o diversitate a vocilor personajelor. A jucat în toate spectacolele cu care Teatrul de Păpuși Constanța a aparticipat la Festivaluri de gen naționale și internaționale sau turnee în Franța, Italia, Polonia, Turcia, Rusia, Iugoslavia.

Transmitem și noi, pe această cale, SINCERE CONDOLEANȚE familiei îndurerate!  NU TE VOM UITA NICIODATĂ, SCUMPA NOASTRĂ COLEGĂ! DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE ȘI LINIȘTE!", transmit reprezentanții instituției.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5007 secunde