Doliu în învățământul constănțean. A murit un cunoscut profesor de limba română

2184
Doliu în învățământul constănțean. A murit un cunoscut profesor de limba română - candela-1571042428.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul mort în accidentul rutier petrecut, ieri, pe strada Eliberării din municipiul Constanța este Aurel Iorga, în vârstă de 72 de ani, fost profesor de limba și literatura română.

"O veste care ne-a șocat! Nici acum nu știm foarte exact cum s-a petrecut tragedia, știu că a fost lovit de o mașină, pe când încerca să traverseze strada. Mergea la cimitir, soția îi murise în urmă cu jumătate de an. Dumnezeu să îl odihnească în pace, a fost un profesor eminent și un prieten adevărat", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul de istorie Ion Moiceanu.

XXX

Un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat, care a traversat strada prin loc nepermis, a avut loc, ieri dimineață, pe strada Eliberării din municipiul Constanța.

Potrivit oamenilor legii, incidentul rutier a avut loc în jurul orei 8.45, iar șoferul unui autoturism, un bărbat de 46 de ani, circula dinspre strada Dezrobirii către strada Cutezătorilor. Ajungând în dreptul blocului IV 24, a accidentat grav un bărbat de aproximativ 70 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a șoferului.

Victima a fost transportată la spital, dar, din păcate, a decedat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4685 secunde