Distracție în ritmul muzicii ușoare și populare, la Vama Veche

181

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până pe 3 septembrie, centrul de atracție al litoralului românesc se mută la Vama Veche, aici desfășurându-se cea mai vibrantă demonstrație de tinerețe. Scena Festivalului Tinereții va vibra timp de o săptămână în ritmul muzicii ușoare și populare și în pas de dans. 


După 12 ediții, organizatorii - Asociația Culturală "Daria’s", Manifest Events și Revista "Partners" - au abandonat scena plutitoare din portul turistic Mangalia pentru mixul unic de inventivitate și tradiție și atmosfera vibrantă din Vama Veche. Aici, Club D’Or va fi gazdă pentru tinerele talente ce-și vor demonstra în premieră performanțele artistice în fața publicului. Concurenții, calificați la secțiunile festivalului - muzică ușoară folclor, secțiune vocală și instrumentală, interpretare și creație -, vin din diverse zone ale țării, dar și din Germania, Spania și Bulgaria. 


În plus, diminețile sunt completate cu ateliere de lucru, care vor pune la dispoziția tuturor celor interesați, în mod gratuit, un mini curs de tehnică și expresia vorbirii și un atelier de management al emoțiilor și al succesului. 


"Cuvântul, vorbirea, dar și muzica sunt semnătura minții și a sufletului nostru. Cuvântul poate să ne fie prieten sau dușman, el declanșează controlul nostru interior. Trebuie doar să știm să îl stăpânim. Iar muzica este acel dar divin care ne ridică peste tot ce poate fi rău", a declarat președintele Asociației Culturale "Daria’s", Viorel Stoica. 


Festivalul Tinereții se va încheia cu o gală de premiere a laureaților. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5765 secunde