Directorul Colegiului "Regina Maria" și-a publicat cel de-al treilea volum

459
2

Articole de la același autor

Directorul Colegiului Național de Artă "Regina Maria" din Constanța, prof. Doinița Mitrică, și-a lansat, ieri, volumul "Repetiție cu cântec". Aceasta este cea de-a treia carte a profesorului și o dedică, după cum spune chiar Doinița Mitrică, "celor care m-au inspirat cu o rază de soare". 


Volumul, ce poartă subtitlul "Antologie nouă și veche", cuprinde atât texte reeditate din primele două volume ale autoarei, cât și articole publicate în urma participării la diferite conferințe, simpozioane sau concursuri, alături de texte care văd lumina tiparului pentru prima dată.


La eveniment, au participat invitați speciali, colegi profesori, dar și elevi de la specializarea muzică din cadrul colegiului. Aceștia au asigurat și fundalul muzical, pregătind un moment artistic cu piese din repertoriul muzicii clasice. 


"Scriu poezii de la vârsta de șapte ani, primul text fiind dedicat unei furtuni din luna februarie, care era un eveniment total neobișnuit pentru mine. Am în lucru și alte lucrări, iar pentru că îmi place ideea aceasta de plachetă, am tehnoredactat pentru editură inclusiv formatul, introducând mai multe texte diferite care definesc preocupările mele din ultimii ani", a explicat prof. Doinița Mitrică. 


Comentează știrea

Daniel Mihai
11 mai 2017
O remarcă

Evenimentul organizat ireproșabil pentru ca doamnă Mitrica Doina să aibe această lansare de carte cu totul și cu totul specială, a fost umbrit de către... o mică "greșeală" ( intenționată sau nu) care pur și simplu dezinformează opinia publică constănțeană. Elevii CNA Regina Maria din Constanța pot depune mărturie că nu au fost ei cei care "su asigurat fundalul sinor", ci niște profesori,niște profesioniști în materie denumiți și cunoscuți ca fiind Duo-ul Mihai.De aceea, colegii de la Cuget Liber pot îndrepta și corecta știrea,deoarece așa ar fi fair-play și totodată ar fi întru totul drept,din pubct de vedere jurnalistic,deontologic și chiar uman.Vă mulțumesc frumos! Cu alese gânduri... Prof.Dr. Daniel Mihai, CNA Regina Maria Constanța, membru al Duo-ului Mihai și redactor-șef al ziarului Criteriul Național

Daniel Mihai
11 mai 2017
O remarcă

Evenimentul organizat ireproșabil pentru ca doamna Mitrica Doina să aibe această lansare de carte cu totul și cu totul specială, a fost umbrit de către... o mică "greșeală" ( intenționată sau nu) care pur și simplu dezinformează opinia publică constănțeană. Elevii CNA Regina Maria din Constanța pot depune mărturie că nu au fost ei cei care "su asigurat fundalul sinor", ci niște profesori,niște profesioniști în materie denumiți și cunoscuți ca fiind Duo-ul Mihai.De aceea, colegii de la Cuget Liber pot îndrepta și corecta știrea,deoarece așa ar fi fair-play și totodată ar fi întru totul drept,din pubct de vedere jurnalistic,deontologic și chiar uman.Vă mulțumesc frumos! Cu alese gânduri... Prof.Dr. Daniel Mihai, CNA Regina Maria Constanța, membru al Duo-ului Mihai și redactor-șef al ziarului Criteriul Național

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte la Cărturești
Pagina a fost generata in 0.395 secunde