Directori de școli și grădinițe, detașați în interesul serviciului. Care sunt aceștia

1816
Directori de școli și grădinițe, detașați în interesul serviciului. Care sunt aceștia - directoridescoli-1565726093.jpg

Articole de la același autor

Nouă din cei 11 candidați la interviul pentru detașarea în interesul învățământului, în județul Constanța, au fost declarați admiși în urma interviului susținut recent. Doi candidați au fost respinși, neîntrunind punctajul necesar.


Inspectoratul Școlar Județean Constanța a făcut publică lista candidaților înscriși pentru detașarea în interesul învățământului în funcții de conducere. Astfel, în nouă unități de învățământ, posturile de director sau director adjunct neocupate prin concurs au fost acoperite prin detașare, la propunerea inspectoratului școlar general și cu avizul consiliului de administrație și acordul scris al persoanei solicitate.


La Școala Gimnazială "Dan Spătaru" din Aliman, a fost detașat, pentru funcția de director, prof. Elena Florescu, care a obținut 28,5 puncte la proba de interviu. La Școala Gimnazială "Ian Atanasiu" Lipnița, va fi director, în anul școlar următor, prof. Valeria Dumitrașcu, cu 27,0 puncte obținute la interviu. Prof. Alexandru Bujeniță a fost detașat pentru funcția de director adjunct Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" din Hârșova, cu un punctaj de 26,25.


La Colegiul Național de Arte "Regina Maria", prof. Carmen Chilea, care a obținut 25,5 puncte la proba de interviu, va ocupa în continuare funcția de director. Pentru funcția de director adjunct al Școlii Gimnaziale "Tudor Arghezi" din Năvodari, a fost detașată prof. Mariana Urdeș, care a primit tot 25,5 puncte la interviu. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 33 Constanța, funcția de director a fost obținută de Tanța Suflaru, cu 21,45 puncte, în timp ce la Liceul Tehnologic Independența, pentru funcția de director a fost detașată prof. Ana Mihaela Sita, cu 21,24 puncte, iar, la Școala Gimnazială nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hașdeu" Constanța, a fost detașată, pentru director adjunct, prof. Ioana Mihai, cu 21,24 puncte. De asemenea, pentru Școala Gimnazială nr. 1 Seimeni, pe postul de director a fost detașată prof. Mirabela Lojniță, cu 21,00 de puncte obținute la interviu.
Au rămas neocupate posturile de director de la Școala Gimnazială nr. 31 Constanța și Liceul Teoretic "Traian" Constanța, pentru care cei doi candidați nu au întrunit punctajul necesar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3626 secunde