La interval de doar o lună

"Dineu cu proști" se va juca de două ori pe scena Casei de Cultură

410

Articole de la același autor

Astă-seară, de la ora 19, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele vor aduce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța o piesă veșnic actuală - "Dineu cu proști", o comedie cu o carieră de invidiat și cu o distribuție pe măsură.


Jucat de fiecare dată magistral, personajul principal, marele naiv (interpretat de Horațiu Mălăele), a reușit să-și facă atâția fani la malul mării încât spectatorii constănțeni l-au solicitat și pentru luna viitoare, așa încât va reveni pe 25 aprilie. 


Putem și râde la acest Dineu…, dar și ascundem un plâns discret atunci când ne dăm seama că superioritatea morală, în lumea noastră, e asigurată de oamenii curați, cinstiți, simpli și generoși. Râsul declanșat și ironia bufă reprezintă aspectele tonice ale acestei confruntări. Râdem cu poftă și ne bucurăm ca dreptatea are ultimul cuvânt. Prostul piesei, care stârnește hohote de râs în final, se dovedește a fi chiar acela ce se crede superior și de nezdruncinat.


HOLOGRAF a încheiat luna celor mai tari concerte
Duminică seară, cei șase membri ai trupei HOLOGRAF au cântat alături de sala plină a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, într-un altfel de concert.


Însoțit de instantanee de acum aproape 40 de ani, când cea mai îndrăgită trupă a României își contura componența, "Vederi de la Costinești" este spectacolul care adună laolaltă celebrele refre-ne pe care le cântă acum și fanii… veterani deopotrivă cu cei tineri.


Au fost aproape două ore de încântare și cântare, cărora li s-a alăturat cu violoncelul și Adrian Naidin, într-un unplugged preț de vreo cinci piese, "Vreau o minune" reușind să… incingă fotoliile și să ridice constănțenii în picioare.


Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămâne în trend, publicul bucurându-se în aceeași măsură atât de melodiile de început ca "Singurătatea astronautului YX57" sau de rock-ul rebel din "Banii vorbesc" și "Știu cine sunt", dar și de emoția unor melodii ca "N-am iubit pe nimeni", "Ți-am dat un inel" sau "Deschide-mi inima". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3281 secunde