"Dineu cu proști", pe scena Casei de Cultură Constanța

307

Articole de la același autor

De cât timp nu ați mai luat parte la un "Dineu cu proști"? Marți, 21 mai, de la ora 19.30, aveți această șansă, mergând la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Din distribuție fac parte Ion Caramitru, care, dealtfel semnează și regia acestei piese, Costina Ciuciulică, Teodora Mareș, Alexandru Georgescu, Horațiu Mălăele, Dorin Andone, Tomi Cristin, Medeea Marinescu, Aylin Cadâr și Alexandru Bindea. 


"Dineu cu proști" este o piesă veșnic actuală, susțin organizatorii. De ce? În primul rând, datorită calității scriiturii, dar mai ales datorită transparenței acțiunii, ușor de adaptat în orice societate. Personajul principal este un mare naiv, el face parte din familia personajelor etalon ce au fost întruchipate de mari artiști ai tuturor timpurilor.


Ceea ce creează, însă, deliciul acestei piese este confruntarea între cinismul declarat susținut de suficiența celor care cred că reprezintă miezul societății și oamenii simpli, retrași, inteligenți, dar timizi, care se trezesc față-n față cu situații limită. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.364 secunde