Deseară, Festivalul Național de Datini și Obiceiuri Populare de Crăciun și Anul Nou "Pomul de Crăciun"

287
1
Deseară, Festivalul Național de Datini și Obiceiuri Populare de Crăciun și Anul Nou

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, alături de Asociația Județeană Constanța a Sportului pentru Persoane cu Handicap, Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenografilor, Artiștilor Liber Profesioniști și Amatori din Constanța, cu sprijinul VIVO! Constanța, organizează, deseară, a VIII-a ediție a Festivalului Național de Datini și Obiceiuri Populare de Crăciun și Anul Nou "Pomul de Crăciun", la care vor participa ansambluri folclorice, soliști și grupuri de colindători din județul Constanța și din țară.

"Festivalul își propune să ofere publicului constănțean reprezentarea datinilor și obiceiurilor tradiționale de Crăciun", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon.

În urma invitațiilor transmise, și-au confirmat participarea un număr de peste 150 de folcloriști, tineri interpreți de folclor, soliști vocali, dansatori etc.

Își dau concursul: Ansamblul Folcloric "Valea Dobrogei" din Mircea Vodă - Constanța, Ansamblul Grecesc "Astras" Constanța, Ansamblul Armânesc "Vanghelizmo" din Mihail Kogălniceanu - Constanța, Grupul Vocal Folcloric "Drăguța Siliștea" din Turcoaia - Tulcea, Ansamblul "Albinuțele și Bondărașii" - Constanța, alături de mulți alți tineri soliști.

Evenimentul începe la ora 18.00, în incinta VIVO! Constanța.

Comentează știrea

cititor
18 decembrie 2017
Vaaaleu don profesor

DESEARA????

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8756 secunde