Deschide ochii! Elevii Liceului "Callatis" luptă împotriva consumului de droguri

208

Articole de la același autor

Elevii, părinții, dar și profesorii Liceului "Callatis" din Mangalia au șansa, timp de aproape un an de zile, să înțeleagă cât de periculoase pot fi drogurile și cum să învețe să le respingă și să-i ajute și pe cei din jur să renunțe la ele. 


Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, în parteneriat cu Asociația "ProActiv pentru comunitate și Centru Tratare Dependențe Equitas", implementează, pe parcursul anului școlar 2019 - 2020, proiectul "Open your eyes! Make a decision now!". 
Proiectul are ca obiectiv organizarea de dezbateri, ateliere, întâlniri de lucru cu factori de decizie, părinți și societatea civilă, în vederea conștientizării pericolului consumului de substanțe halucinogene în rândul tinerilor liceeni din municipiul Mangalia. 
Parteneriatul pe această temă este o continuare a celor implementate în anii școlari precedenți, ca urmare a proiectului "Consolidarea rolului societății civile în dezvoltarea, monitorizarea și evaluarea politicilor publice privind consumul de droguri în municipiul Mangalia", finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian, prin Fondul pentru Relații Bilaterale la nivel național, gestionat de Ministerul Fondurilor Europene. 


"Dorim creșterea nivelului de informare a elevilor și implicarea lor în activități de prevenire a consumului de droguri, dar și creșterea nivelului de informare a părinților și cadrelor didactice. În plus, vom oferi alternative de petrecere a timpului liber pentru elevi, prin care să fie promovat un stil de viață sănătos", explică Nicoleta Griguță, președintele Asociației Proactiv pentru Comunitate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5046 secunde