De ce a plâns directorul Casei de Cultură Constanța

718
2
De ce a plâns directorul Casei de Cultură Constanța - ungureanugheorghe-1361385141.jpg
Pentru Gheorghe Ungureanu momentul instalării primelor patru tone de gheață pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța a constituit o maximă emoție pe care nu și-a putut-o stăvili. De trei ani insistă pe lângă impresari, demonstrându-le cu câtă ardoare își dorește să aducă baletul pe gheață la Constanța și iată că i s-a împlinit visul - "Lacul Lebedelor pe gheață" se va dansa astă-seară. 

"Dedic această mare realizare aniversării celor 30 de ani de la înființarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța și le promit constănțenilor că nu mă opresc aici. La anul, voi încerca să readuc baletul pe gheață la prețuri mai rezonabile, în două spectacole, pentru că știu că la reprezentația de astăzi și-ar fi dorit să ajungă foarte mulți", a declarat cu lacrimi în ochi pentru "Cuget Liber" directorul Ungureanu.

Desfășurarea de forțe de ieri putea impresiona și cele mai cârcotașe voci. După ce au fost vărsate cele patru tone de cuburi de gheață, ele au fost acoperite cu alte patru tone de apă, care de-a lungul acestei nopți au fost lăsate să formeze o masă compactă… Adică un patinoar de 11 metri pe 12 metri care în substrat are o întreagă rețea de freon.

Cert este că ceea se va întâmpla în seara aceasta pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța va constitui nu numai o premieră, ci și un eveniment care va rămâne în istoria acestei instituții.

Comentează știrea

Diana
21 februarie 2013

Foarte frumoasa initiativa! Chiar daca nu am apucat sa imi i au bilet si nu voi participa la eveniment sunt fericita sa stiu ca in Constanta incep sa se desfasoare cu adevarat evenimente culturale!

constantean
21 februarie 2013
bravo

Felicitari, dle director pt tot ceea faceti, pentru toate evenimentele frumoase pe care le organizati!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2578 secunde